Over ons

WRFD Consultancy is een onafhankelijke organisatie voor kwaliteitszorg en kwaliteitsborging in financiéle dienstverlening. Sinds 2007 hebben wij een aantal modellen ontwikkeld waarmee de complianceregeling binnen de organisatie van de financiële dienstverlener gewaarborgd wordt.

Wij verzorgen naast een aantal verplichte bepalingen, zoals het beschrijven van bedrijfsprocessen, personeel- en directiedossiers, het naleven van de beschreven protocollen. Tevens bieden wij een aantal handvatten in de vorm van voorbeelden en toelichtingen om de financiële dienstverlener te voorzien in de kwaliteitszorg.

Een effectieve werkwijze die voldoet aan de Wet en regelgeving is cruciaal voor bedrijven in de financiële sector. Niet alleen om te voorkomen dat toezichthouders ingrijpen en om het risico op claims te verlagen, maar ook een stuk rust binnen de organisatie te verkrijgen. Onze consultants laten u graag zien hoe u met vastlegging van kwaliteitsborging nieuwe commerciële kansen creëert, de dienstverlening verbetert en uw reputatie versterkt. 
 
WRFD Consultancy ontzorgt de financiële dienstverlener in de volgende bepalingen:
• Wft processen
• Wwft
• Bgfo
• Naleven protocollen

WRFD Consultancy weet hoe uw organisatie kan adviseren met zekerheid en kwaliteit voor uw klanten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of alle processen en protocollen goed beschreven zijn!

De vastlegging van protocollen, procesbeschrijvingen, en personeelsdossier kunnen wij voor u organiseren, conform de richtlijnen die wettelijk zijn voorgeschreven.
Deze vastlegging zal zowel schriftelijk als digitaal geschieden en zal door onze consultant bij u op locatie worden geïnstalleerd en uitgezet.

Neem contact op

Heeft u een vraag voor een van onze medewerkers? Bel tijdens kantooruren naar
06 55 33 44 42